Featured image of post Leter Largimi Nga Puna Kjo konfirmohet nga t dh nat q drejtoria e gjendjes civile ka v n n dispozicion p r kqz ku i ka p rcjell informacione mbi shtetasit q kan t n zgjedhjet e 25 prillit dibra dhe gjirokastra do t humbasin nga nj mandat deputeti

Leter Largimi Nga Puna Kjo konfirmohet nga t dh nat q drejtoria e gjendjes civile ka v n n dispozicion p r kqz ku i ka p rcjell informacione mbi shtetasit q kan t n zgjedhjet e 25 prillit dibra dhe gjirokastra do t humbasin nga nj mandat deputeti

Autobus t kan bartur luft tar t familjet dhe persona t tjer q jan larguar nga zona

Built with Hugo Cuy
Theme Reang Cuy v.%!(EXTRA string=2.0.1) designed by Ngopi24Jam.cuy